Buskelund Lokalråd har flere arrangementer i tankerne, men har endnu ikke planlagt det endeligt endnu. Forslag til arrangementer kunne være nedenstående - og gerne i samarbejde med områdets øvrige foreninger. Brænder du inde med en god idé, så tøv ikke med at kontakte Lokalrådet. 

  • Tøndeslagning til fastelavn
  • Bagagerumsmarked
  • Skt. Hans arrangement
  • "Buskelund-løbet" 
  • Juletræsfest i Buskelundhallen
  • ... kun fantasien sætter grænser. 

Hvis du vil have et arrangement omtalt her på siden, så send en mail med dato, sted og indhold til buskelundlokalraad@gmail.com.

 

ARRANGEMENTER 2018:

 

7. APRIL 2018

Buskelund Lokalråd er medarrangør til ØBG Forårsløbet 2018 lørdag den 7. april. ØBG Forårsløbet er et nyt motionsløb i Silkeborg, som er for hele familien. Med start og mål fra Buskelundhallen, vil løberne blive sendt ud på en smuk og grøn rute omkring Balle og Buskelund. Efter løbet vil der være forplejning og hygge i Buskelundhallen.

ØBG er i gang med at samle penge ind til en ny idrætshal til Buskelundhallen, 100 % af overskuddet fra ØBG Forårsløbet går til den nye hal. Samtidig ønsker vi at styrke området med et godt og aktivt fællesskab, hvor vi byder områdets mange nye tilflyttere hjertelig velkommen og hvor vi vil vise byens borgere, vores fantastiske nabolag.

Så skal du have testet forårsformen, så tag familien og naboen under armen og deltag i det hyggeligste motionsløb, hvor du kan løbe 5 og 10 km, og børnene kan være med på et 2 km børneløb.

Ruten
Buskelundhallen danner de unikke rammer for start- og målområdet. Ruten er en smuk og grøn rute rundt i Balle og Buskelund, hvor man får mulighed for at teste formen på et par af de gode bakker. Og netop her på bakkerne vil der være opbakning til alle løberne med heppekor og musik.

Fartholdere
Et hold fantastiske fartholdere vil sørge for at hjælpe løberne godt igennem de 5km eller 10 km, med godt humør og stor opbakning.

Børneløbet
Børneløbet er for de 0-10 årige børn. Til Børneløbet vil børnene blive sendt ud på en 2 km total afspærret rute. I mål vil alle børnene få en goodiebag.
Alle børn der ønsker at deltage i børneløbet i klapvogn eller som løber, skal alle bære startnummer. Forældre som ønsker at løbe med børnene, skal ikke købe et særskilt startnummer.

Program
Klokken 8.30: Velkommen
Klokken 9.50: Opvarmning 2 km Børneløb
Klokken 10.00: 2 km Børneløbet skydes i gang
Klokken 10.30: Opvarmning 5 og 10 km
Klokken 10.40: 5 og 10 km skydes i gang
Klokken 11.45: Præmieoverrækkelse
Klokken 12.30: Farvel og tak

(Afhængigt af deltagerantallet kan der blive tale om forskudt start på 5 og 10 km, og derfor vil tidspunktet herfor, måske ændre sig.)

Samvær og fællesskab
Hele formiddagen vil området i og omkring Buskelundhallen summe af hygge og sjove aktiviteter. På Facebook kan du løbene holde dig opdateret med flere af vores gode tilbud.

Praktisk information
Sted: Buskelundhallen, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg.

Distancer: 5 og 10 km. 2 km børneløb.

Pris: 125 kr. (+ gebyr) for 5 og 10 km. 75 kr. (+ gebyr) for 2 km børneløb.

Antal deltagere: Max 1.500 deltagere.

Tilmelding: Tilmeldingen lukker torsdag den 5. april. Det er ikke muligt at eftertilmelde sig på løbsdagen.

Nummerudlevering: Ved tilmelding senest 29. marts, kan startnummeret hentes i ugen op til løbet i Vulcanen, ØBG Cafeteria ved Buskelundhallen. Derefter kan startnumrene hentes på løbsdagen fra kl. 8.30 i Buskelundhallen.

Bagageopbevaring: I Buskelundhallen vil det være muligt at opbevare sin bagage, samt dine værdier. Bagageopbevaringen er under opsyn, men på eget ansvar.

Omklædning og bad: I Buskelundhallen er det muligt at klæde om i omklædningsrummene, samt at få et varmt bad efter løbet.

Præmier: Der vil være præmier til de tre hurtigste mænd og kvinder på 5 km og 10 km på. Derudover vil der være flere spurtpræmier på spil.

Forplejning: Der vil være vand, frugt og snacks til alle deltagere, samt goodiebags med lidt ekstra til børneløbet.

Se mere her:
https://www.facebook.com/events/1576338462449462 

Tilmeld dig her:
https://www.sportstiming.dk/event/5248

 

ONSDAG 18. APRIL 2018

BORGERMØDE OG STIFTENDE GENERALFORSAMLING I BUSKELUND HALLEN (VULCANEN, 1. SAL)
ONSDAG DEN 18. APRIL 2018 - KL. 19.15

med fællesspisning fra kl. 18.00 

Buskelund-området i det nordvestlige Silkeborg ligger i et naturskønt og kuperet tærren, og er en af de nye byudviklinger i Silkeborg med et stort vækstpotentiale. Buskelund er placeret i et smørhul mellem Balle og Hvinningdal, og de tre byområder hænger naturligt sammen. Derfor dannede fem personer i efteråret 2017 Buskelund Lokalråd med det formål at have et organ som både socialt og politisk kunne repræsentere Buskelund. Mød op, ta’ naboen under armen og støt udviklingen i dit lokalområde!

Dagsordenen er iflg. vedtægerne:
1. Valg af dirigent 
2. Redegørelse for lokalrådets arbejde i den forløbne periode 
3. Fremlæggelse af regnskab 
4. Indkomne forslag behandles 
    - Vedtagelse af interime vedtægter (forslag fra nuværende lokalråd)
5. Suppleringsvalg til lokalrådet 
6. Valg af revisor og revisorsuppleant for 1 år 
7. Evt.